NEÜ Kadın Basketbol Takımı Galibiyet Arıyor

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Liginde mücadele eden Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Kadın Basketbol Takımı, ligdeki 7. maçında 2. galibiyeti alabilmek için

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Liginde mücadele eden Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Kadın Basketbol Takımı, ligdeki 7. maçında 2. galibiyeti alabilmek için sahaya çıkacak.

Ligde oynadığı 6 karşılaşmada bir galibiyet alan ve topladığı 7 puanla 9 takımlı grupta 8. sırada yer alan NEÜ Kadın Basketbol Takımı, 9 puanla 6. sırada yer alan İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile yapacağı karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Nevşehir'in ulusal ve uluslararası sportif alanda hak ettiği yerini alması için katkılarını esirgemeyeceklerini belirten Nevşehir Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, Nevşehir Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol müsabakasına tüm sporseverleri davet etti.

Reklam
Reklam

Taşğın, amaçlarının skordan çok spor kültürünün şehirde istenilen noktaya taşınarak, sporda marka şehir kimliği oluşturmak olduğunu ifade etti.

NEÜ Kadın Basketbol Takımı, 9 Aralık Pazar günü saat 15.00'te Damat İbrahimpaşa Spor Salonu'nda İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: