Neü Rektör Adayı Prof. Dr. Süleyman Yazar Stk Ziyaretlerini Sürdürüyor

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Rektör Adayı ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Süleyman...

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Rektör Adayı ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Süleyman Yazar, seçimler öncesinde sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Rektör Adayı Prof. Dr. Süleyman Yazar, ziyaret programı kapsamında ayrı ayrı Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ile Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. İlk ziyaretinde Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer ve üyelerle görüşen Rektör Adayı Prof. Dr. S.Yazar, daha sonra Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, üniversitede gerçekleştirmeyi düşündüğü projelerini açıkladı. Prof. Dr. Süleyman Yazar, “Hepsi de birbirinden güzel 24 ayrı konuda projemiz var; ama adı konmamış en önemli projemiz üniversitede huzur ve güven ortamının temini ve idame ettirilmesi olacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Nevşehir Üniversitesi’ne bir Tıp Fakültesi kazandırma amacının olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Süleyman Yazar, üniversitenin bulunduğu şehirdeki topluma karşı sorumluluk taşıdığını ve yerel beklentilere kayıtsız kalamayacağını ifade etti. Aynı anlayış doğrultusunda, bilimsel açıdan sanayici ihtiyaçlarının karşılaması gerektiğini, tarımda ise daha verimli üretim çareleri için üreticilere rehberlik hizmetinin göz ardı edemeyeceğini söyleyen Prof. Dr. Yazar, çeşitli alanlarda üniversite işbirliği ile çözüm yolları bulunmasına katkı sağlayacaklarını, sivil toplum örgütleri, sanayici, girişimciler ve şehrin diğer dinamikleri ile ortak çalışmalar yürüteceklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: