Neü Rektörü Kılıç’tan Kimsesiz Çocuklara Ziyaret

Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Nevşehir Yetiştirme...

Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Nevşehir Yetiştirme Yurdunda kalan kimsesiz çocukları ziyaret ederek öğle yemeğini birlikte yedi.

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın yanı sıra Üniversite Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nimet Karataş, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Erdoğan Çiçek, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Okutman Rahşah Kolutek’in Nevşehir Yetiştirme Yurdunu ziyaretlerinde kendilerini Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener ve Nevşehir Yetiştirme Yurdu Müdürü Mustafa Okgerman karşıladı.

Reklam
Reklam

Öğle yemeğini yurtta kalan çocuklarla birlikte aynı masada yiyen Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç ve beraberindekiler, çocuklarla sohbet ettiler.

Daha sonra yurt ve yurtta kalan öğrencilerle ilgili Rektörz Prof. Dr. Filiz Kılıç’a bilgiler veren Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener ve Yurt Müdürü Mustafa Okgerman, yetiştirme yurdunda 13-18 yaş arası 48 çocuğun bulunduğunu, bunlar arasında Irak, Pakistan ve Afganistan uyruklu çocukların da yer aldığını ve bakımından eğitimlerine kadar her şeye büyük önem verdiklerini belirtti.

Kimsesiz çocukların bakımının ve yetiştirilmesinin ulvi bir görev olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, bir anne olarak çocuk yetiştirmenin önemini en iyi bilenlerden biri olduğunu ve her türlü ortak çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaret sonrasında Rektör ve beraberindekiler çocuklarla birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: