Neü Rektörü Prof. Dr. Kılıç’tan Oda Başkanlarına Ziyaret

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı öncesi Nevşehir sanayi...

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı öncesi Nevşehir sanayi esnafını ziyaret ederek kendileriyle bayramlaştı.

NEÜ Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevki Özgener, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Alper Aslan, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Koçak ve akademik personel ile birlikte Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü’yü, Nevşehir Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı ile Nevşehir Karoserciler ve Marangozlar Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz’ı makamlarında ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Esnaf üniversite işbirliği kapsamında ne gibi çalışmalar yapılabileceği, Üniversite bünyesinde ne gibi bölümlerin açılması gerektiği konularında başkanların görüşlerini alan Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, yapılmakta olan ve ileride yapılacak ortak çalışmalar hakkında oda başkanları ile istişarelerde bulundu.

Daha sonra oda başkanları eşliğinde Nevşehir sanayi esnafını ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, sanayi esnafları ile sohbet ederek kendilerinin Nevşehir üniversitesinden beklentilerinin olup olmadığı ve hangi konularda ortak çalışmalarda bulunabilecekleri hususlarında fikirlerini aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: