Neü'de 15. İnternet Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Nevşehir'de 15. İnternet Haftası kapsamında Nevşehir Üniversitesi Bilişim Kulubü ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından...

Nevşehir'de 15. İnternet Haftası kapsamında Nevşehir Üniversitesi Bilişim Kulubü ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından 'İnternet' konulu bilgi yarışması, 'Kapadokya' konulu web tasarım yarışması yapıldı.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen bilgi yarışmasına Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Koyuncu ve Rektör Danışmanı Özden Taşğın, üniversite akademik ve idari personeli ile öğrencilerin yanı sıra yarışmaya katılan okullar ve yöneticileri katıldı.

Reklam
Reklam

Bilgi yarışmasına üniversiteler kategorisinde Nevşehir Meslek Yüksekokulu, Hacı Bektaş Veli Meslek Yüksekokulu ve Avanos Meslek Yüksekokulu, liseler kategorisinde ise Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi, Kardelen Koleji, Altınyıldız Koleji katıldı.

Üniversiteler kategorisinde bilgi yarışmasında birinciliği Hacı Bektaş Veli Meslek Yüksekokulu kazanırken, Nevşehir Meslek Yüksekokulu ikinci, Avanos Meslek Yüksekokulu ise üçüncü oldu. Liseler kategorisinde Altınyıldız Koleji birinci, Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi İkinci ve Kardelen Koleji üçüncü oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: