NEÜ'de "En İyi Girişimci Eğitim Planı" semineri

Nevşehir Üniversitesi'nde (NEÜ), Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Kapadokya Şubesi tarafından "En İyi Girişimci Eğitim Planı" konulu seminer düzenlendi.

Nevşehir Üniversitesi'nde (NEÜ), Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Kapadokya Şubesi tarafından "En İyi Girişimci Eğitim Planı" konulu seminer düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve öğrencilere yönelik düzenlenen semineri Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Kapadokya Şube Başkanı Mustafa Melih Tarlacı ile Kocaeli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gaye Demirel verdi.

Seminerde konuşan Tarlacı, öğrencilere dernek ve derneğin yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi vererek, derneklerinin 123 ülkede 200 binden fazla üyelerinin olduğunu, dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu ve Türkiye'de 15 şehirde 18 aktif şubesinin bulunduğu kaydetti.

Reklam
Reklam

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Kocaeli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gaye Demirel de, öğrencilere her yıl ülkede yüzlerce kişinin kendi işini kurmaya çalıştığını, birçok kişinin de başarılı olamadığını anlattı.

Girişimciliğin önemine dikkati çeken Demirel, girişimci olmadan önce kişinin gerçekten girişimci olmayı isteyip istemediğinin önemli olduğunu kaydetti. Öğrencilerin girişimcilik ile ilgili sorularını da cevaplayan Demirel, girişimciliğin yanı sıra takım çalışmasının önemine de dikkati çekti.

Seminer, iki gün boyunca devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: