NEÜ'de TÜBİTAK Burs Ve Destek Programlarıbilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Nevşehir Üniversitesi'nde (NEÜ) TÜBİTAK Burs ve Destek Programları bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Nevşehir Üniversitesi'nde (NEÜ) TÜBİTAK Burs ve Destek Programları bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

NEÜ Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından, Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB) Burs ve Destek Programları bilgilendirme toplantısına, üniversitenin akademik personeli ve öğrenciler katıldı.

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Bayram Deviren'in sunumuyla gerçekleştirilen Burs ve Destek Programları bilgilendirme toplantısında, BİDEB'in yeni başlatılan mevcut destek mekanizmalarındaki iyileştirmeler ile ileride araştırmacılarla öğrencilere verilmesi planlanan burs ve destek programlarının tanıtımı yapıldı.

Reklam
Reklam

Ayrıca yeni başlatılan "Girişimcilik Destek Programları" da dahil olmak üzere diğer programlarla ilgili katılımcılara bilgi verildi. Tanıtım toplantısı, soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz