NEÜ'den"Ağaç Dikme Şenliği"

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen "Ağaç Dikme Şenliği" Akyokuş Köyceğiz Kampüs alanında yapılacak.

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen "Ağaç Dikme Şenliği" Akyokuş Köyceğiz Kampüs alanında yapılacak. Üniversite'den yapılan açıklamada, imar planı ve yeşillendirme alan çalışmaları kapsamında Köyceğiz Kampüsü'nde yapılacak ağaç dikme şenliğinin, yeşillendirme çalışmalarının ilki olacağı belirtildi. Açıklamada, "Kampüsümüzde Sizin de Bir Dikili Ağacınız Olsun" sloganıyla yapılacak olan şenliğin, Konya protokolünün yanı sıra öğrenci ve akademisyenleri de bir araya getireceği kaydedildi. Şenlik, 3 Nisan 2014 Perşembe Günü saat 10.30’da kampüs alanında yapılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: