NEÜ'ye Bir Yüksek Lisan Bölümü Daha Açıldı

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde "Sağlık Kurumları İşletmeciliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı" açıldı.

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde "Sağlık Kurumları İşletmeciliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı" açıldı.

NEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, NEÜ tarafından sağlık sektöründen gelen talepler doğrultusunda Yükseköğretim Kurulu'na (YÖK) teklif edilen "Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans Programı"nın açılmasının YÖK tarafından uygun bulundu bildirildi.

Sağlık Bakanlığı'nın yeniden yapılandırılması çalışmaları kapsamında söz konusu programdan mezun eleman ihtiyacı olacağı öngörülerek NEÜ'nün bu alanda önemli bir ihtiyacı karşılayacağının düşünüldüğü belirtilen açıklamada, ayrıca "Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans Programı"nın bölge üniversiteleri arasında ilk kez açılmış olması nedeniyle sadece Nevşehir ili değil civar illerde de bu alanda yüksek lisans yapmak isteyen sağlık personeli için büyük bir fırsat oluşturacağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Murat Asil

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: