Nevin Gökçek CHP'ye Yüklendi

ANKARA (AA)  – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek Şereflikoçhisar’da düzenlenen ‘’Kadınlar Matinesi’’nde Şereflikoçhisarlı bayanlarla bir araya geldi.

Gökçek; ‘’Milliyetçi bir insanın CHP’ye oy vermesine çok üzülüyorum’’ 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere de değinen Nevin Gökçek, Ülkücülerin CHP Büyükşehir adayına oy vermeyeceğini iddia ederek ‘’Genel Başkanlığa soyunmuş Ülkücü adayın gidip CHP’den aday olması hiç mantığınıza yatıyor mu? Benim milliyetçi, ülkücü arkadaşlarım var Nevin hanım böyle saçma şey olur mu? diyorlar bana. Bunu dış devletler yaptı. Başbakanımıza böyle oyunlar oynayanlar şimdi adaylarımıza böyle oyun oynuyorlar, Rabbimize şükürler olsun ki anketlerde çok iyiyiz, ama ülkem adına çok üzülüyorum bir milliyetçi insanın CHP’ye oy vermesine gerçekten çok üzülüyorum’’ dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen kadınlar matinesi çekilişlerin yapılmasıyla sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: