Nevriye Sıtkı Devlet Hastanesi Bünyesindeki Diyaliz Ünitesi Hizmet Vermeye Başladı

Erdek'te hayırsever vatandaşlar tarafından kurulan, Nevriye Sıtkı Devlet Hastanesi bünyesindeki diyaliz ünitesi, hizmet vermeye başladı.

Erdek'te hayırsever vatandaşlar tarafından kurulan, Nevriye Sıtkı Devlet Hastanesi bünyesindeki diyaliz ünitesi, hizmet vermeye başladı.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, yıllarca Bandırma'ya giderek tedavi olmaya çalışan vatandaşların yeni açılan diyaliz ünitesi sayesinde Erdek'te tedavi görebileceklerini belirtti.

Kaygısız, şu an için tek eksiklerinin hasta nakil aracı olduğunu ifade ederek, en kısa sürede aracın da alınacağını bildirdi.

Diyaliz ünitesindeki hastalar da uygulamadan memnun olduklarını belirterek, "Hayırseverlerin katkılarıyla kurulan diyaliz ünitesi son derece yerinde bir hizmet oldu. Şu an kendi evimizde gibiyiz. Her diyaliz ünite yatağında televizyon imkanı bile var. Diyaliz ünitesi bölümü personeli çok ilgili. Erdek'te diyaliz hizmetini alabilmek bizler için çok önemliydi. Katkısı olan hizmet sahibi hayırseverlere şükranlarımızı sunuyoruz" dediler.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ramazan Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: