Nevruz Bayramı Tatili Süresince 10 Bin İranlı Rafting Yapacak

İran'da, 12 günlük Nevruz Bayramı tatili sonrası Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Beşkonak Köprülü Kanyon'da rafting...

İran'da, 12 günlük Nevruz Bayramı tatili sonrası Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Beşkonak Köprülü Kanyon'da rafting hareketliliği başladı.

Beşkonak Karabük Turizmi Geliştirme Kooperatifi Başkani Refik Armağan, yaptığı açıklamada, Nevruz tatili sonrası Acem turistlerin bölgeye rafting ve kano su sporu yapmaya başladıklarını söyledi. 12 günlük tatil süresinde 10 bin İranlıya, 15 kilometrelik doğal su parkurunda kano ve rafting yaptırmayı hedeflediklerini belirten Armağan, geçen yıl bölgede 8 bin Farslı turistin su sporu yaptığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Armağan, "Bölgemize, İranlı turistler yeni yeni gelmeye başladı. 2 gündür İranlı turistlerde gözle görünür artış var. İranlı turist hareketliliğinin 5 Nisan tarihine kadar sürmesini bekliyoruz. Tatil bitimine kadar 10 bin İranlıya rafting yaptırmayı hedefliyoruz. Nevruz tatili sonrası İranlı turistlerden sonra Paskalya Bayramı tatiliyle Avrupalı ve İskandinav ülke vatandaşlarına rafting yaptıracağız.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: