'Nevruz Esra Erol'da neden yok?' Esra Erol açıkladı

Esra Erol'un gündemden düşmeyen gelin adayı Nevruz Hanım'ın ortalarda gözükmemesi akıllara 'Nevruz Esra Erol'da neden yok? Sorusunu getirdi. Nevruz'un kovulmuş olabileceği iddiaları ortalarda dolaşırken Esra Erol konuyla ilgili açıklama yaptı.

İlginç istekleri ve Tarkan hayranlığıyla izdivaç programı Esra Erol'a damga vuran Nevruz'un ortalarda görülmemesi, programın takipçileri kafasında soru işareti yarattı. Kendisine gelen her adayı reddetmesi nedeniyle tepki çeken gelin adayının programda yer almaması üzerine; Nevruz kovuldu mu? Nevruz neden yok? gibi sorular gündeme geldi. Merak edilen bu soruya yanıt programa adını veren sunucu Esra Erol'dan geldi. Hafta için her gün yayınlanan programının 21 Mart tarihli bölümünde açıklama yapan Esra Erol, Nevruz'un artık programda olmayacağını duyurdu.

NEVRUZ NEDEN YOK?

"Nevruz neden yok?" sorusunun cevabının, Nevruz'un taliplerine yaklaşım biçimiyle ilgili olmadığını üzerine basa basa söyleyen Esra Erol, kişisel bir nedenden dolayı yayında olmayacağını duyurdu. Nevruz'un gelecek taliplerine seslenerek zahmet edip gelmemelerini söyleyen Esra Erol, Nevruz ile başbaşa konuşacaklarını ifade etti. Ancak bu açıklama, programın takipçilerine yeterli gelmedi. Üçünçü köprünün ucunda ev istemesiyle ses getiren Nevruz en son Tarkan'ın albümünü diz çökerek öpmesiyle sosyal medyada tepki çekmiş, Yeni Akit gazetesi programın yayınlandığı Atv'ye yaşananlara göz yumduğu için tepki göstermiş, programı 'kepazelik' sözleriyle eleştirilmişti.

TARKAN ALBÜMÜNÜ İLAHLAŞTIRMIŞTI

Esra Erol'la Evlen Benimle programında sözleri ve kendinden emin tavırları ile popüler olan gelin adayı Nevruz hanım, geçtiğimiz haftaki bir bölümde verdiği tepkiyle adından söz ettirmşti. Damat adayının kendisine Tarkan'ın yeni albümünü getirdiği gören Nevruz Hanım adeta kendinden geçmiş, bir anda anda stüdyonun ortasına gelip dizlerinin üzerine çökmül ve albümü öpüp alnına koymuştu.