Nevruz Şenliğine Soydaşlar Karaman'dan Uğurlandı

Uluslararası Türk Kültür Teşkilatı (TÜRKSOY) tarafından organize edilen ve Karaman Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen 'Türk Dünyası...

Uluslararası Türk Kültür Teşkilatı (TÜRKSOY) tarafından organize edilen ve Karaman Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen 'Türk Dünyası Nevruz Şenliği' çerçevesinde, ilde bulunan soydaşlar Başkan Uğurlu’ya veda ziyareti gerçekleştirdi.

Kendilerini ağırlamaktan son derece onur duyduğunu ifade eden Başkan Uğurlu, “Bizler aynı kanı taşıyan, aynı dili konuşan ve aynı soydan gelen kardeşleriz. Nevruz etkinlikleri çerçevesinde şehrimizi onurlandırdığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizleri Karamanımızda, kendi şehrinizde tekrar ağırlamak isteriz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretin sonunda konuklar, Başkan Uğurlu’ya, yörelerine özgü hediyeler takdim etti. Başkan Uğurlu ise konuklara çeşitli hediyeler sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: