Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver;

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, toplum olarak birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde bir Kurban Bayramı’nı...

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, toplum olarak birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde bir Kurban Bayramı’nı daha idrak etmenin heyecanı içerisinde olduklarını belirterek, böylesine müstesna günlerin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yayınladığı Kurban Bayramı mesajında vatandaşların mübarek Kurban Bayramını tebrik etti.

Mesajında bayramların inanan insanlarca bir ve beraber olabilme ,var olan sevgi ve saygının artırılması ve dayanışma ruhunun dalga dalga yayıldığı böylesine müstesna günlerin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini kaydeden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, daha sonra şunları kaydetti; “Toplum hayatımızda oldukça farklı bir yeri olan bayramlar,milletimizin mutluluk,birlik ve beraberlik içerisinde bulunduğu ortak sevinç günleridir.Yardıma ihtiyaç duyan insanlarımızın hatırlandığı,büyüklerin ziyaret edilerek sevgilerinin kazanıldığı bu mutluluk günlerimizde yapacağımız her türlü hayır, var olan mutluluğumuza yeni mutluluklar getirecektir. Bu vesile ile vatandaşlarımızın böylesine müstesna olan günler içerisinde bulunan mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, tüm inananlara hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’dan niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: