Nevşehir Belediye Başkanı Ünver :

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kutsal kitap Kuran’ı Kerim’in inmeye başladığı gece olarak da bilinen...

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, kutsal kitap Kuran’ı Kerim’in inmeye başladığı gece olarak da bilinen Kadir Gecesi’nin, feyz ve bereketinin tüm insanlığa dostluk, barış ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kadir Gecesi nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.

Mesajında, 14 Ağustos Salı gününü 15 Ağustos Çarşamba gününe bağlayan Kadir Gecesi’nin, inananlar için oldukça önemli olduğunu vurguladı.

Ünver, Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in Allahü Teala tarafından alemlerin efendisi Hazreti Muhammed Mustafa(S:A:V)’e gönderilmeye başlandığı gece olan Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Ünver, mesajında Kadir Gecesi’nin taşıdığı anlam ve manaya göre idrak edilmesi gerektiğini belirterek, bu gecenin feyz ve bereketinden tüm inananların yararlanması gerektiğine inandığını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: