Nevşehir Belediyesi Spor Kulübü Basketbol’da Şampiyon Oldu

Nevşehir’de 6 takımın katılımı ile gerçekleştirilen Kulüplerarası Küçük Erkekler Basketbol Şampiyonasında Nevşehir Belediyesi Gençlik ve...

Nevşehir’de 6 takımın katılımı ile gerçekleştirilen Kulüplerarası Küçük Erkekler Basketbol Şampiyonasında Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, şampiyon oldu.

Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor salonunda gerçekleştirilen Kulüplerarası Küçük Erkekler Basketbol Şampiyonası’nda Duygu Kanıcık yönetimindeki Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün minik basketbolcuları il şampiyonluğunu elde etti.

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün minik basketbolcuları, 27 Mart-2 Nisan tarihleri arasında Niğde’de düzenlenecek Kulüplerarası Küçük Erkekler Basketbol Grup Şampiyonasında Nevşehir’i temsil edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: