Nevşehir Belediyesi Uluslararası Fotoğraf Yarışması

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Nevşehir Belediyesi Uluslararası Fotoğraf Yarışması"nın başvuruları başladı.

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Nevşehir Belediyesi Uluslararası Fotoğraf Yarışması"nın başvuruları başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda çalışma yapanların desteklenerek, özgün sanat değerlerinin ortaya çıkmasına katkıda bulunmak amacıyla bu yıl 3.'sü düzenlenecek "Nevşehir Belediyesi Uluslararası Fotoğraf Yarışması" için duyuruların Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu sitesinde yayınlanmaya başladığı bildirildi.

Yarışma konusunun serbest olduğu yarışmaya katılmak isteyenlerin eserlerini 12 Kasım Pazartesi gününe kadar Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün Karasoku Mahallesi Atatürk Bulvarı Paşa Konağı Nevşehir adresine posta yoluyla veya elden teslim edebilecekleri belirtildi.

Reklam
Reklam

Yarışmada dereceye girenlere ödüllerinin 20 Aralık'ta düzenlenecek bir törenle takdim edileceği kaydedildi.

Muhabir: Murat Asil

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: