Nevşehir İl Müftüsü Öztürk’ten Şehit Ailesine Ziyaret

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk ve beraberindeki heyet, Afyonkarahisar'da meydana gelen patlamada şehit düşen 25...

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk ve beraberindeki heyet, Afyonkarahisar'da meydana gelen patlamada şehit düşen 25 askerden biri olan, Emre Yıldırım'ın baba evini ziyaret etti.

Ziyarete Nevşehir Müftüsü Yakup Öztürk'ün yanı sıra Müftü Yardımcısı Nazım Haksever ve ilçe müftüleri katıldı. Ziyaretçileri Şehit Er Emre Yıldırım'ın, Paşalı köyünde bulunan babası Nuri Yıldırım ve şehit yakınları karşıladı.

Şehit yakınları ve çok sayıda vatandaşlarında bulunduğu ortamda İl Müftüsü Yakup Öztürk, “Bu ziyarette şehit ailelerimizin gönlünü almak ve yalnız olmadıklarını göstermek istedik. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Bu zamana kadar sizin evladınız idi şimdi hepimizin, bu vatanda yaşayan herkesin evladı oldu. Acısı da hepimizin yüreğini dağladı. Ama bir teselli kaynağımız var O da Mensubu olmakla şeref duyduğumuz Dinimiz İslam ve ilham kaynağımız Kur'an. Zira Kur'an-ı Kerimde, Allah yolunda öldürülenlere ölü demeyiniz. Bilakis onlar diridirler. Ama siz anlamazsınız' buyrularak onların ölmediği, yaşamlarına devam ettiği nice nimetler içinde olduğu müjdelenmektedir." dedi.

Reklam
Reklam

Okunan duaların ardından Şehit babası Nuri Yıldırım, ziyaretlerinden dolayı İl Müftüsü Yakup Öztürk'e Müftü Yardımcısı Nazım Haksever'e, İlçe Müftülerine ve personellerine çok teşekkür etti ve ziyaretin kendilerini duygulandırdığını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: