Nevşehir İl Özel İdaresine Ait Kaplıca Motelleri Satıldı

Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından 1950’li yıllarda Kozaklı ilçesinde yaptırılan ve yaklaşık 15 yıldır atıl...

Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından 1950’li yıllarda Kozaklı ilçesinde yaptırılan ve yaklaşık 15 yıldır atıl bir vaziyette kalan kaplıca tesisleri satıldı. 22 Bin metre kare alan üzerindeki tesis 3 Milyon 500 Bin TL’ye alıcı buldu.

Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Sami Başgelen yaptığı açıklamada, Türkiye’nin en önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Kozaklı ilçesinin Altınsu Mahallesi’nde bulunan ve mülkiyeti İl Özel İdaresi’ne ait alan kaplıca tesislerinin satışı için geçtiğimiz günlerde bir ihale gerçekleştirdiklerini kaydetti. 22 Bin 965 metre kare alanda bulunan ve içerisinde 33 apart daire ile birlikte 1 idare binası ve 1 salon yer alan tesisin ihalesine 1 kişi katıldığını ve tesisin 3 Milyon 500 Bin TL’ye Nusret İnan isminde yatırımcıya satıldığını kaydetti. 15 yılı aşkın bir süredir atıl vaziyette duran tesisin yatırımcı tarafından önümüzdeki yıllarda devre mülk şeklinde değerlendirileceğini kaydeden Başgelen, satıştan elde edilen gelirin ise ne amaçla kullanılacağına henüz karar verilmediğini açıkladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: