Nevşehir-İstanbul uçak seferleri iptal edildi

İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Nevşehir-İstanbul ve İstanbul-Nevşehir tarifeli uçak seferleri bugün de...

İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Nevşehir-İstanbul ve İstanbul-Nevşehir tarifeli uçak seferleri bugün de karşılıklı olarak iptal edildi.

Türkiye genelini ve İstanbul'u etki altına alan kar yağışı nedeniyle bugün Türk Hava Yolları (THY)'nın Nevşehir-İstanbul ve İstanbul-Nevşehir seferlerinin karşılıklı olarak iptal edildiği açıklandı. Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Nevşehir'deki Kapadokya Havalimanı'nda Devlet Hava Meydanı İşletmesi (DHMİ) ekipleri tarafından gece ve gündüz pistte buzlanma tehlikesine karşı çalışma yapıldı.

Reklam
Reklam

THY Nevşehir Satış Müdürü Osman Şahan, Kapadokya Havalimanı'nda ki mevcut iki seferin uçaklarının büyük bir oranda dolu olduğunu ve yarın yapılacak uçak seferlerinin İstanbul'daki hava şartlarına göre iptal edilip edilmeyeceğininin akşam saatlerinde belli olacağını belirterek, yolcuların mağdur olmaması için havalimanına gelmeden THY Nevşehir Satış Bürosu'nu veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezini arayarak bilgi alabileceklerini söyledi.

İptal kararının İstanbul Atatürk Havalimanı’nın karla kaplı olmasından kaynaklandığı, Nevşehir Kapadokya Havalimanı'nda görevlilerin yaptığı çalışmalar sonrasında karın temizlendiği, uçakların iniş ve kalkışına elverişli hale getirildiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz