Nevşehir Lara Koleji’nde Boyama Şenliği

Nevşehir Lara Koleji'nin bu yıl 7. sini düzenlediği 'Anaokullar Arası Dikkat Yarışması' ve 'Boyama Şenliği'...

Nevşehir Lara Koleji'nin bu yıl 7. sini düzenlediği 'Anaokullar Arası Dikkat Yarışması' ve 'Boyama Şenliği' renkli görüntülere sahne oldu.

Nevşehir merkez ve ilçelerindeki anaokullarının büyük ilgi gösterdiği yarışma, çoktan seçmeli 40 sorunun olduğu birinci bölümle saat 10.30’da başladı. Oldukça heyecanlı ve istekli görünen anasınıfı öğrencileri, sınıflardaki sinevizyonlardan yansıtılarak gözetmen öğretmen tarafından okunan soruları cevapladıktan sonra ikinci bölümde kendilerine verilen resmi hayal dünyalarına göre gönüllerince boyadı. Yaklaşık bir saat kadar süren sınıf içi etkinlikten sonra çocuklar, okul bahçesinde kendilerini bekleyen palyaçolarla eğlendi. Veliler, yarışma süresince çocuklarını büyük bir heyecanla bekledi.

Reklam
Reklam

Dereceye giren öğrencilerin yanı sıra bu öğrencilerin öğretmenlerinin de ödüllendirileceği yarışma ile ilgili olarak Özel Nevşehir Lara Koleji Müdürü İbrahim Gümüştüfek, şunları söyledi: "Eğitim ve öğretimin ilk basamağı olan anasınıfları ihmal edilmeyecek kadar önemli ve kaliteli bir eğitimi en çok hak eden dönemdir. Pırıl pırıl bu zihinlerin zorlanmadan sıkılmadan öğrenme süreçlerinden başarıyla geçmeleri onların gelecekleri adına oldukça önemlidir. Ana kucağından öğretmen kucağına gelen öğrencilerimiz Lara Koleji Anaokulu'nda oyunla karışık öğrenmeyi, özgüven kazanmayı ve el becerilerini geliştirmeyi öğrenirler. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, öğretmen ve velilerine teşekkür ediyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: