Nevşehir Milli Eğitim Müdürü'nden Türk Eğitim-Sen'e iadeyi ziyaret

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, gerekirse ilgili köy okullarının sabahçı- öğlenci yapılarak hem ilkokul,...

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, gerekirse ilgili köy okullarının sabahçı- öğlenci yapılarak hem ilkokul, hem de ortaokul olarak eğitim verileceğini söyledi.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi’ne yaptığı iadeyi ziyarette eğitimcilerin sorularını cevapladı. Büyükfırat, 4+4+4’lük eğitim sistemi hakkında Nevşehir’in durumunu aktarırken, yeni sistemin başlaması ile birlikte doğacak norm fazlası öğretmenlerin asla mağdur edilmeyeceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat, yeni öğretmenevinin Avanos yoluna yapılacağını ve içinde tenis kortundan hayvanat bahçesine, halı sahaya kadar her imkanın sunulacağını da aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki sendika yönetim kurulu üyeleri, Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat’a günün anısına İstiklal Marşı’nın yazılı olduğu bir plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: