Nevşehir Muay Thai Takımı Başarı Kazandı

Nevşehir Muay Thai takımı Ankara’da yapılan Gençler – Büyükler Muay Thai bölgeler şampiyonasına Nevşehir takımı...

Nevşehir Muay Thai takımı Ankara’da yapılan Gençler – Büyükler Muay Thai bölgeler şampiyonasına Nevşehir takımı bir birincilik, iki de üçüncülük kazandı.

Nevşehir Muay Thai takımı şampiyonaya İl Temsilcisi Fatih Kağan Ulu ve antrenör İsmail Kaya ile beraberlerinde yedi sporcu ile katıldı. Kıyasıya mücadele ile geçen şampiyonada sporculardan Emrullah İnanan sıkletinde birinci olurken, Burak Yel, Volkan Canlı ve Muzaffer Kafalı sıkletlerinde üçüncü oldu.

Muay Tahai İl Temsilcisi Fatih Kağan Ulu yaptığı açıklamada, "Ring sporları içerisinde üst seviye mücadeleye dayalı branş olan muay thai ailesine Nevşehir olarak katılalı iki yıl olmasına rağmen bu camia içerisinde etkinliğimizi gösteriyoruz. Önümüzdeki dönemlerde bu başarıları katlayarak artıracağız." dedi.

Reklam
Reklam

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ise yaptığı açıklamada, "Yeni katılmaya başladığımız bir branşta bir birincilik ve üç üçüncülük gelmesi büyük bir başarıdır. Sporcularım ileriki şampiyonalarda daha büyük başarılar elde edeceklerdir. Sporcularımızın yetişmesinde emeği geçen Fatih Kağan Ulu’yu ve İsmail Kaya’yı kutluyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: