Nevşehir Polisinden 'çanak' Operasyonu

Nevşehir'de bir kafeterya içerisinde oluşturulan gizli bölmede kumar oynayan 13 kişi yakalandı. Aralarında devlet memurlarının...

Nevşehir'de bir kafeterya içerisinde oluşturulan gizli bölmede kumar oynayan 13 kişi yakalandı. Aralarında devlet memurlarının da bulunduğu kişilerle birlikte çok sayıda senet ve oyun kağıdı ele geçirildi.

Alınan bilgilere göre, Nevşehir'de S.I ve M.B isimli şahıslara ait Nar Caddesi'nde bulunan bir kafeteryada kumar oynatıldığı bilgisini alan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan arama kararı ile söz konusu kafeteryaya baskın düzenledi. İşyerinde yapılan aramada, gizli bir bölme tespit eden polis ekipleri bu bölmeden işyerinin yan tarafındaki başka bir işyerinin terasına ulaştı. Burada G.C, H.K, A.Z, İ.K, S.A, N.T, Z.A, B.A, H.K, Y.I ve C.A isimli şahısları kumar oynarken yakaladı. Kumar oynandığı tespit edilen gizli bölmede çok sayıda borç senedi, kumar için kullanılan pul ve oyun kağıtları ile borçluların listelerinin bulunduğu kayıt defterleri ele geçirildi. Ele geçirilen dökümanlarda, kumar oynayan şahısların oynadıkları oyunu skor kağıtlarına 'Çanak' yazdıkları görüldü.

Reklam
Reklam

Olayda yakalanan ve aralarında 3 devlet memurunun da bulunduğu 9 kişi hakkında Kabahatler Kanunu'na göre 169 TL para cezası uygulanarak serbest bırakılırken, işyeri sahipleri S.I ve M.B hakkında ise kumar oynatmak için yer temin etmek ve zorla senet imzalatmak suçlarından soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: