Nevşehir Ticaret Borsa Başkanını Seçiyor

Nevşehir Ticaret Borsası başkanlık seçimlerinde Tuncer Gök ve Mustafa Çelebi başkanlık için yarışıyor.Nevşehir Ticaret Borsası...

Nevşehir Ticaret Borsası başkanlık seçimlerinde Tuncer Gök ve Mustafa Çelebi başkanlık için yarışıyor.

Nevşehir Ticaret Borsası seçimleri borsa binasının alt katında bulunan toplantı salonunda gerçekleştiriliyor. Sabah saat 09.00’da başlayan oy verme işlemi akşam saat 17.00’da sona erecek ve 278 üye oy kullanacak.

Uzun yıllardır borsa başkanlığı görevini yürüten Tuncer Gök ile Mustafa Çelebi’nin başkanlık için yarıştığı seçimlerde, her iki adayda sabah erken saatlerde 1 Nolu sandıkta oylarını kullanarak birbirlerine başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Gök, oy kullanma işleminin ardından diğer aday Mustafa Çelebi’ye çiçek vererek seçimlerin hem kendileri hem de Nevşehir için hayırlı olması temennisinde bulundu. (MÖZ-AÖ-Y)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: