Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Parmaksız: ''üyelerimiz, Kendi Hür İradeleriyle Ezici Bir Çoğunlukla Bizi Tekrar Göreve Getirdiler''

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, oda üyelerinin her türlü baskılara rağmen özgür...

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, oda üyelerinin her türlü baskılara rağmen özgür iradeleriyle ezici bir çoğunlukla kendilerini yeniden göreve getirdiğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle yeniden Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na getirilen Arif Parmaksız, düzenlediği basın toplantısında ,seçim sürecinde kendilerine destek verenlere teşekkür etti.

Parmaksız, ''Biliyorsunuz bir seçim sürecini tamamladık. Seçim sonuçları neticelendikten sonra hep beraber birlikte sohbet toplantısı yapacağımızı söylemiştik. Cumartesi günü itibarıyla Yönetim Kurulumuz Meclis Başkanımızı, Meclis Başkan Yardımcılarımızı ve disiplin kurulu seçimlerimizi yaptık ve mazbatalarımızı aldık. Şu anda resmen yeni yönetim olarak karşınızdayız. Buradan bütün üyelerime bizlere göstermiş oldukları teveccühlerinden dolayı ayrı ayrı hepsine saygı ve şükranlarımı iletiyorum. Bu arada Ak Parti İl Başkanına, MHP İl Başkanlığı, ilçe teşkilatına, CHP İl Yönetimine ve Merkez ilçe yönetimine duyarlı davranışlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Üye olmayan ve bizlere yakından destek veren Nevşehir halkına minnetlerimi sunuyorum.”

Reklam
Reklam

Seçimin oldukça farklı bir ortamda yapıldığına dikkat çeken Parmaksız, daha sonra şöyle konuştu:

''Bu seçim değişik bir ortamda yapıldı. Baskılar, sıkıştırmalar ve bir takım tehditler ile seçim sandığına gittik. Ama Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri kendi hür iradeleriyle ezici bir çoğunlukla bizi tekrar göreve getirdiler. Demek ki burada siyaset ile hiç bir şey olmuyor. Herkes gücünü halktan almalı. Kişileştirilmemeli. Kişileştirildiği zaman sonuç bu şekilde ortaya çıkıyor ve yazık oluyor. Seçim döneminde yaptığım her konuşmanın sonuna kadar arkasındayım. Bundan sonra Nevşehir’in baskısız, tehditsiz, haksızlık yapılmadan yönetilen bir İl olması için oda olarak ve şahsım olarak üstümüze ne düşüyorsa sonuna kadar üst mercilere taşımaya namus ve şeref sözü vermiştim, aynı duygularla aynı tempoda buna devam edeceğiz. Burada herkes gücünü kendinden alacak. Bir kurumun imkânlarıyla bir şekilde bu işlerin olmayacağı görüldü. Bu seçim ders çıkartması gerekenlere inşallah bir ders olmuştur'' dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: