Nevşehir Valisi Savaş, Avrupa 3. Sü Olan Bayan Boksörü Ödüllendirdi

Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Polonya’nın Wlaydslawowo kentinde yapılan Avrupa Genç ve Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonası’nda...

Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Polonya’nın Wlaydslawowo kentinde yapılan Avrupa Genç ve Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonası’nda Türkiye’yi 57 kg’da temsil ederek Avrupa 3. sü olan Nevşehirli sporcu Esra Yıldız’ı ödüllendirdi.

Vali Abdurrahman Savaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Boks Antrenörü Nedim Baba ve Avrupa 3. sü olan sporcu Esra Yıldız’ı makamında kabul etti. Yıldız’ı Nevşehir ve Türkiye’yi temsil ettiği Avrupa Şampiyonasında elde ettiği başarıdan dolayı kutlayan Vali Savaş, 16 yaşındaki sporcuyu altın ile ödüllendirdi. Yıldız’dan önümüzdeki yıllarda daha büyük başarılar beklediğini ifade eden Vali Savaş, Esra Yıldız gibi genç sporcuların diğer gençler için iyi bir örnek olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Esra Yıldız ise, kendisine verdiği desteklerden dolayı Vali Savaş ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Mustafa Ünlüer’e teşekkür ederek, hedefinin 213 yılında yapılacak olan dünya şampiyonası ile birlikte olimpiyatlarda ülkesini temsil etmek olduğunu söyledi. Yıldız: “Şimdi önümde bir Türkiye Şampiyonası var. Bu şampiyonada dereceye girerek dünya şampiyonasına katılmak istiyorum. Asıl hedefim ise hem Nevşehir’e hem de ülkeme bir olimpiyat madalyası kazandırmak. Bunun için çok çalışıyorum ve başaracağıma inanıyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: