Nevşehir Valisi Savaş’tan Hayırsever Gurbetçiye Plaket

Almanya’da yaşayan Nevşehirli işadamı Yüksel Dükan, Nevşehir Üniversitesi’nde öğrenim gören ve maddi durumu iyi olmayan...

Almanya’da yaşayan Nevşehirli işadamı Yüksel Dükan, Nevşehir Üniversitesi’nde öğrenim gören ve maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için Almanya’da hayırsever işadamlarından topladığı bin Euro’yu Vali Abdurrahman Savaş’a teslim etti. Vali Savaş, hayırsever işadamına teşekkür plaketi verdi.

Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, İşadamı Yüksel Dükan ve eşini makamında kabul etti. Burada konuşan Vali Savaş, Dükan’ın yıllar önce Nevşehir’den ayrılarak Almanya’ya gitmesine karşın hiçbir zaman Nevşehir ile bağlarını koparmadığını ve bir çok sosyal faaliyette ön sıralarda yer aldığını söyledi. Dükan’ın Almanya’daki başarılı Türk işadamlarından biri olduğunu söyleyen Vali Savaş: “Kendisi şu an şirketlerinde 160 kişiye istihdam sağlıyor. Bunun yanında Almanya’daki dernekler vasıtasıyla sürekli olarak sosyal faaliyetlere katkı sağlıyor. Ben kendisine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Vali Abdurrahman Savaş daha sonra Yüksel Dükan’a teşekkür plaketi verdi.

Reklam
Reklam

Dükan ise, Almanya’daki Nevşehirliler olarak geçtiğimiz haftalarda yaptıkları bir etkinlikle, Nevşehir Üniversitesi’nde eğitim gören ve maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için Bin Euro topladık. Bu para ile öğrencilere öğle yemekleri ücretsiz olarak verilecek.” dedi. Dükan daha sonra topladıkları maddi yardımın temsili çekini Vali Savaş’a teslim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: