Nevşehir'de "AK Kadınlar Ormanı" Oluşturuldu

Nevşehir'de "81 il de, 81 AK Kadınlar Ormanı" projesi kapsamında, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve partili kadınlar fidan dikti.

Nevşehir'de "81 il de, 81 AK Kadınlar Ormanı" projesi kapsamında, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve partili kadınlar fidan dikti.

AK Parti Genel Merkezi tarafından yürütülen proje çerçevesinde Göre beldesi çıkışındaki ağaçlandırma alanındaki fidan dikim törenine, AK Parti Milletvekilleri, Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kayseri Orman Bölge Müdür Yardımcısı Uğur Efe, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, belediye başkanları ve çok sayıda partili kadın katıldı.

Reklam
Reklam

Etkinlikte konuşan İl Başkanı Sunar, AK Parti Genel Merkezi tarafından yürütülen 81 il' de 81 AK Kadınlar Ormanı oluşturulmasına yönelik çalışmalarda bu yıl sonuna kadar, AK Parti'ye üye 7 bin kadın adına 7 bin fidanın toprakla buluşturulmasının planlandığını belirtti.

Konuşmaların ardından partililer çam fidanlarını toprakla buluşturdu.

Muhabir: Murat Asil

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: