Nevşehir’de Amatör Spor Kulüplerine Forma Yardımı

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, amatör spor kulüplerine destek olmaya devam ediyor.Nevşehir Gençlik...

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, amatör spor kulüplerine destek olmaya devam ediyor.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, başarılı takım ve kulüplere destek amaçlı yürütülen çalışmalar çerçevesinde Kaymaklı Belediye Spor’a spor malzemeleri hediye etti.

Ünlüer’i makamında ziyaret eden Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma ve kulüp yönetimi yapılan yardımlarından dolayı Ünlüer’e teşekkür etti ve bu tür yardımların sporun gelişmesi için son derece önemli olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Ünlüer ise, maddi imkanı kısıtlı olan takım, kulüp ve başarılı okulları ziyaret ederek çeşitli malzeme yardımlarında bulunmaya devam edeceklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: