Nevşehir’de bin 89 paket kaçak sigara yakalandı

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bin 89 paket kaçak sigara yakalanırken, bir kişi gözaltına alındı....

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bin 89 paket kaçak sigara yakalanırken, bir kişi gözaltına alındı.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’nca; bir yolcu otobüsünde yolculuk yapan üç şahsın, Hacıbektaş ilçesinden geçerek İstanbul’da piyasaya sürmek üzere kaçak sigara götürecekleri yönünde ihbar alındı.
Hacıbektaş Cumhuriyet Savcılığı’na bilgi verilerek alınan arama kararına istinaden, ihbara konu yolcu otobüsü durdurularak bagajında yapılan kontrolde; 2 şahsa ait valizde 299 paket prestige marka kaçak sigara ile 1 şahsa ait valizde 790 paket prestige marka kaçak sigara olmak üzere toplam bin 89 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Olay sonrasında yakalanan 3 şüpheli şahıstan biri cumhuriyet savcısının talimatı ile ifadesinin alınmasına müteakip mevcutlu olarak gözaltına alındı. Diğer 2 şüpheli ise yaşlarının küçük olması nedeniyle kimlik ve adres tespiti sonrasında serbest bırakıldı. Ele geçirilen bin 89 paket kaçak sigaraya, Gümrük Muhafaza Müdürlüğü’ne teslim edilmek üzere el konuldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz