Nevşehir’de çiftçilere 20 milyon TL destek

Nevşehir’de Çiftçi Kayıt Sistemi'ne giren üreticilere, mazot-gübre ve toprak analizi desteklemeleri için yaklaşık 20 milyon...

Nevşehir’de Çiftçi Kayıt Sistemi'ne giren üreticilere, mazot-gübre ve toprak analizi desteklemeleri için yaklaşık 20 milyon liralık ödeme yapılacak. Ödemelerin yapılmasına Ziraat Bankası Nevşehir Şubesi kanalıyla başlandı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Şahin, 2011 yılı üretim döneminde il veya ilçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine başvurarak Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıt yaptıran üreticilere 'mazot-gübre ve toprak analiz desteği ödemelerinin, Ziraat Bankası Nevşehir Şubesi kanalıyla yapılmaya başlandığını belirtti.

Reklam
Reklam

Şahin, il genelinde üreticilere, 8 milyon 641 bin 812 lira mazot desteği ödemesi, 10 milyon 688 bin 121 lira kimyevi gübre desteği ödemesi ve 602 bin 726 lira toprak analizi desteği ödemesi olmak üzere toplam 19 milyon 932 bin 661 TL ödeme yapılacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz