Nevşehir'de Eğitimde Şiddet Ele Alındı

Nevşehir'de "Eğitim ortamlarında şiddetin önlenmesi ve azaltılması" konulu toplantı yapıldı.

Nevşehir'de "Eğitim ortamlarında şiddetin önlenmesi ve azaltılması" konulu toplantı yapıldı.

Valilik toplantı salonunda Vali Yardımcısı İbrahim Süha Karaboran başkanlığında düzenlenen "Eğitim ortamlarında şiddetin önlenmesi ve azaltılması" toplantısına, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve okul müdürleri ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Karaboran, burada yaptığı konuşmada, toplantıda okullarda şiddetin önlenmesi için neler yapılabileceğini ve bu güne kadar neler yaptıklarını ele alacaklarını ifade ederek, bir eylem planı hazırlayacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Büyükfırat da, Nevşehir'in müstesna illerden biri olduğunu ve bu konuda çok fazla sorunu yaşanmadığını belirterek, "Bu açıdan Nevşehir'i ayrı bir yere koymak gerekiyor. Bu güne kadar eğitim ortamında bize çok önemli bir şikayet gelmedi" dedi.

Toplantıda, diğer katılımcılar da konu hakkındaki görüşlerini dile getirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: