Nevşehir'de engel tanımayan konser

Türk Sanat Müziği Korosu, Umuda Bir Adım Derneği ile işbirliği halinde 12 Mayıs'ta Nevşehir'de konser verecek.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından oluşturulan Türk Sanat Müziği Korosu, Umuda Bir Adım Derneği ile işbirliği halinde 12 Mayıs 2012 Cumartesi günü konser verecek.

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde ‘Engelsiz Sanat Müziği’ sloganı ile gerçekleştirilecek Türk Sanat Müziği Konseri’nde topluluk üyeleri şef Ayhan Polatoğlu yönetiminde, Nevşehirli müzik severlere konser verecek.

Umuda Bir Adım Derneği ile işbirliği halinde gerçekleştirilecek ve çeşitli meslek grupları ile öğrencilerden oluşturulan 40 kişilik Türk Sanat Müziği Topluluğunun vereceği konser 12 Mayıs 2012 Cumartesi günü saat 19.30’da başlayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: