Nevşehir’de kaçak içki ve sigara yakalandı

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucu, 70 paket kaçak sigara ile 11...

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucu, 70 paket kaçak sigara ile 11 şişe kaçak viski yakalandı.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Kaymaklı beldesindeki bir iş yerinde, kaçak sigara ve içki satıldığını tespit etti. Ekipler, cumhuriyet savcısından aldıkları izin sonrasında iş yerinde yaptıkları aramada, 70 paket kaçak sigara ile 11 şişe kaçak viski yakalandı. Gözaltına alınan iki şüpheli, ifadeleri alındıktan sonra cumhuriyet savcılığı tarafından serbest bırakıldı.
Ele geçirilen kaçak sigara ve içkiler, Ürgüp Gümrük Muhafaza Müdürlüğü’ne teslim edilmek üzere İl Jandarma Komutanlığı’nda muhafaza altına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz