Nevşehir'de kumar operasyonu

Nevşehir'de yapılan kumar operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

Nevşehir'de yapılan kumar operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, ihbar ve istihbarat çalışmaları üzerine Nevşehir merkez Nar Caddesi'ndeki bir iş yerine operasyon düzenleyen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 kişiyi kumar oynarken suçüstü yakaladı.

Polisi görünce iş yerindeki gizli bölmelere saklanan şüpheliler, ekipler tarafından gizli bölmeden çıkarılarak yakalandı.

İş yerinde yapılan aramada, kumar oynamada kullanılan kağıtlar ile para yerine kullanılan çok sayıda pul, çek ve senete el konuldu. Kumar sırasında bazı kişileri çek ve senetlerle kendilerine borçlandırdığı da iddia edilen biri iş yeri sahibi 8 kişi, haklarında Kabahatler Kanunu'na göre işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: