Nevşehir'de "Mağaza Satış Görevlisi" Eğitimi Verilecek

Nevşehir Belediyesi "Mağaza Satış Görevlisi" eğitimi başlatacak.

Nevşehir Belediyesi "Mağaza Satış Görevlisi" eğitimi başlatacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü bünyesinde çalışmalar yürüten Kapadokya Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan bir anket sonunda, Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi'nde mağaza satış görevlisi ihtiyacı olduğu sonucuna ulaşıldığı ve bu doğrultuda "Mağaza Satış Görevlisi" eğitimi başlatılacağı bildirildi.

Nevşehir'in en önemli alışveriş merkezlerinden biri olan Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi'ndeki sayıları 60'a ulaşan mağaza işletmecileri ile yapılan anket ile belirlenen mağaza satış görevlisi yönündeki sorunun çözümüne de katkı sağlayacak bu eğitim programının, Nevşehir'deki diğer alışveriş merkezlerinde de buna benzer taleplerin gündeme gelmesi halinde ilerleyen günlerde genişletilebileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Murat Asil

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: