Nevşehir'de Obeziteyi Önlemeye Yönelik Çalışmalarındandolayı Üç Okul Ödüllendirildi

Nevşehir'de obeziteyi önlemeye yönelik çalışmalarından dolayı üç okul ödüllendirildi.

Nevşehir'de obeziteyi önlemeye yönelik çalışmalarından dolayı üç okul ödüllendirildi.

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Beden Eğitimi Öğretmenleri ile Sağlığın Geliştirilmesi Çalıştayı faaliyetleri sonucunda okullarda görev yapan Beden Eğitim Öğretmenleri ve Okul İdarecilerinin Sağlığın Geliştirilmesi noktasında obeziteyi önlemeye yönelik, fiziksel aktiviteyi teşvik edici faaliyetleri ve öğrencilere hareketli hayat bilinci kazandırma ve yaşam tarzı oluşturmada gösterdikleri başarılı çalışmalarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Aydın, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nail Yavuz ve Halk Sağlığı Müdürlüğü Obezite Sorumlusu Sezayi Kılıç'ın katılımları ile plaket töreni düzenlendi.

Reklam
Reklam

Obeziteyi önlemek ve fiziksel aktiviteyi teşvik ederek hareketli hayat kazandırma bilinci yerleştirme faaliyetlerinde başarı gösteren Anadolu İmam Hatip Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi ve Rauf Nail Akman İlköğretim okullarına ödülleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: