Nevşehir’de SBS Tedbirleri Alındı

Nevşehir’de hafta sonu gerçekleştirilecek Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ve Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavları için...

Nevşehir’de hafta sonu gerçekleştirilecek Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ve Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavları için bir dizi tedbir alındı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 9–10 Haziran 2012 günleri SBS ve Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavlarının saat 09.30–12.30 arasında gerçekleştirileceği belirtildi.

Sınavın gerçekleştirileceği okulların etrafında gürültü yapılmaması istenen açıklamada, “Seyyar satıcıların bağırarak satış yapmaları, inşaat ve yollarda gürültülü çalışma yapılması, ev düğünü veya sünnet merasimlerinde yüksek sesle müzik çalınması, düğün veya sünnet konvoyunda korna veya klakson çalınması gibi öğrencilerin dikkatini olumsuz etkileyecek her türlü gürültünün yapılmaması gerekiyor. Uyarılara uymayanlar gerekli yasal işlem yapılacak.” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz