Nevşehir’de Tabanca Ve Mermi Ele Geçirildi

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler yaptıkları operasyon ile Ürgüp ilçesine bağlı Bahçeli köyünde tabanca,...

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler yaptıkları operasyon ile Ürgüp ilçesine bağlı Bahçeli köyünde tabanca, kuru sıkı tabanca ve bunlara ait fişek ele geçirdi.

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Ürgüp Cumhuriyet Savcılığı’ndan aldıkları izne istinaden Ürgüp ilçesine bağlı Bahçeli köyünde yaşayan İ.K.(41)’nin evinde yaptıkları aramada, bir adet 9 mm tabanca, bir adet tabancaya ait şarjör, 62 adet 9 mm fişek, 17 adet 7.65 mm fişek, 12 adet kısa 9 mm fişek, 1 adet kuru sıkı tabanca ve buna ait 60 adet fişek ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Zanlı, jandarmada yapılan sorgulamanın ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: