Nevşehir'de Yaşam ve Demokrasi Çalıştayı

Nevşehir Valiliği AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi ve Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü...

Nevşehir Valiliği AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi ve Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Şubesi işbirliğinde hazırlanan ve İstanbul İsveç Başkonsolosluğu tarafından hibe almaya hak kazanan “Demokratik Yaşam Becerileri Kazandırmak projesi kapsamında “Yaşam ve Demokrasi” çalıştayı gerçekleştirildi.

Kozaklı ilçesinde bulunan Diva İsib Otel’deki çalıştayın açılışına Nevşehir Vali Yardımcısı Ali Murat Kayhan, Kozaklı Kaymakamı Tolga Toğan, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat ile bazı daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Nevşehir’de hizmet veren 43 orta öğretim kurumunun İnsan Hakları ve Demokrasi Kulübü danışman öğretmenleri ile kulüp üyesi öğrencilerin katıldığı Çalıştay kapsamında Nevşehir Vali Yardımcısı Ali Murat Kayhan, Nevşehir Üniversitesi Rektör Danışmanı Özden Taşğın, Nevşehir Valiliği AB Projeler ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi Genel Koordinatörü Serkan Başar, Proje Koordinatörü Okan Ekinci, Stratejik Plan koordinatörü Ali Kemal Erim, Bilgisayar formatörü Hilal Sağdıç, Erciyes Üniversitesi İİBF Tiyatro Topluluğu Yönetmen yardımcısı Emre Kipman, İstanbul Bilgi Üniversitesi Gençlik Çalışmaları Birimi proje uzmanlarından Kenan Dursun ile Halil Öz tarafından hak savunuculuğunun temel becerilerden olan strateji geliştirme, proje üretme ve sosyal iletişim ağlarını karar alıcılar üzerinde etkin kullanma, il genel meclisleri ve eğitim kurumlarının demokrasi üzerindeki etkisi gibi konularda atölye çalışmaları yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: