Nevşehir'de Yolcu Otobüsünde Yangın

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesi yakınlarında yolcu otobüsü alev alarak yandı. Otobüste yolcu bulunmaması...

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesi yakınlarında yolcu otobüsü alev alarak yandı. Otobüste yolcu bulunmaması büyük bir faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre, Nevşehir'den Ürgüp ilçesine gitmekte olan Hasan Ekmekçioğlu yönetimindeki 50 DN 400 plakalı yolcu otobüsü Ortahisar beldesi yakınlarındaki yol ayrımına geldiğinde alev alarak yanmaya başladı. Olay yerine gelen Nevşehir ve Ürgüp Belediye İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yanan otobüsü kısa sürede söndürürken, araçta yolcu bulunmaması büyük bir faciayı önledi. Nevşehir-Ürgüp karayolu kısa bir süre trafiğe kapatıldı.

Reklam
Reklam

Otobüste kesinlikle 10 numara yağ kullanmadıklarını söyleyen otobüs şoförü Hasan Ekmekçioğlu, "Otobüste muavin arkadaşım Mustafa Koyuer ile birlikte Ürgüp ilçesine yolcu almaya gidiyorduk. Ortahisar yol ayrımına geldiğimizde otobüs birden durdu. Otobüsten indiğimizde motor bölümünden alevler yükselmeye başladı. İtfaiyeden yardım istedik, ancak onlar gelinceye kadar otobüsün yarısı yandı" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: