Nevşehir'e Yeni Acil Servis Istasyonları Kurulacak

Nevşehir merkez ve ilçelerine yeni 112 acil servis istasyonları kurulacak.

Nevşehir merkez ve ilçelerine yeni 112 acil servis istasyonları kurulacak.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Murat Göktürk, Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider tarafından yapılan ortak yazılı açıklamada, Kozaklı, Hacıbektaş, Avanos, Gülşehir, Ürgüp, Acıgöl ve Derinkuyu ilçeleri ile il merkezinde 8 yeni 112 acil servis istasyonu açılacağı bildirildi.

Acil servis istasyonlarından ilkinin bir ay içinde il merkezinde açılacağının belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak olan istasyonlarımızın ilki bir ay içinde il merkezinde açılacak. Diğer istasyonlar için de çalışmalar sürüyor. Ayrıca her istasyon için birer adet ambulans alınması konusunda da görüşmelerimiz sürüyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: