Nevşehirli sağlıkçılar, NEVSADER çatısı altında buluştu

Nevşehir’de sağlıkla ilgili bütün mesleklerin mensuplarını bünyesinde toplamayı amaç edinen Sağlık Derneği (NEVSADER) kuruldu. NEVSADER...

Nevşehir’de sağlıkla ilgili bütün mesleklerin mensuplarını bünyesinde toplamayı amaç edinen Sağlık Derneği (NEVSADER) kuruldu.
NEVSADER Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Servet Şeker, derneğin kuruluş amacını, planladığı etkinliklerini Ürgüp ilçesinde bulunan Dinler Otel’de topladığı 120 üyesine yönelik yaptığı konuşmada kamuoyuyla paylaştı. Şeker yaptığı konuşmada, büyük bir heyecanla derneği kurduklarını söyledi.
Şeker, "Derneğimiz doktor, diş hekimi, eczacı, veteriner ve sağlıkla ilgili bütün mesleklerin mensuplarını bünyesinde toplamak, sorunlarını her platformda dile getirmek, çözüm önerilerinde bulunmak, konferanslar, seminerler, sosyal aktiviteler, yurtiçi ve yurtdışı gezi turları, yardım kampanyaları ve sağlık taramaları düzenlemek maksadıyla kurulmuştur. Doktor, eczacı, diş hekimi, veteriner, hemşire, psikolog, fizyoterapist, sağlık teknisyeni ve diğer birçok sağlık mensubunun amacı insana daha iyi hizmet sunabilmektir. Sağlık mensubu dostlarımızın destekleriyle topluma değer katacak projeler üreterek, yerel, ulusal ve gerektiğinde uluslararası gönüllü organizasyonlarla sesimizi duyurmayı ve mesleğimizin gerektirdiği insana ve sağlığa hizmeti hedefliyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz