Nevşehirli Taekwondocular Denizliden Madalyalarla Döndü

Denizlide 27-31 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Liseli Gençler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’ndan Nevşehirli sporcular madalyalarla döndü.Şampiyonada 42...

Denizlide 27-31 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Liseli Gençler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’ndan Nevşehirli sporcular madalyalarla döndü.

Şampiyonada 42 kg Bayanlarda Büşra Aksu, 52 kg Bayanlarda İpek Çidem, 55 kg Bayanlarda Şeyma Satılmış ve 73 kg Erkeklerde Alper Yasin Ateş Nevşehir’i temsil etti. 67 ilden bin100 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada 42 kg Bayanlarda Büşra Aksu ve 52 kg Bayanlarda İpek Çidem Türkiye ikincisi, 55 kg Bayanlarda Şeyma Satılmış’ta Türkiye üçüncüsü oldu.

Şampiyonayı değerlendiren Nevşehir ve Milli takım Antrenörü Recep Işık, ''2014 yılı Nevşehirli taekwondocular için altın yıl olacaktır. Çünkü bu dereceleri elde eden sporcularımız bu kategorilerde henüz ilk seneleri, önümüzdeki yıldan itibaren inşallah yine Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına ilimizden sporcu gönderip tekrar Avrupa ve Dünya Şampiyonları çıkartmak istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: