Nevşehirspor, 2 Nevşehirliyle sözleşme uzattı

BAL Ligi temsilcisi Nevşehirspor,Nevşehir doğumlu Yaşar Bircan ve Abdullah Vehbi Baklacı’nın sözleşmelerini birer yıl daha uzattı.

2012-2013 Futbol Sezonu Bölgesel Amatör Lig’de Nevşehir’i ikinci kez temsil edecek olan Nevşehirspor iddialı bir kadro kurmak adına transferlerine Teknik Direktör Muammer Pirinçci’nin verdiği raporlar doğrultusunda sürdürüyor.

Dış Transferde Sorgun Belediyespor’dan Birkan Komonovalı, Sincan Belediyespor’dan Eyüp Kökverdi’yi ve iç transferde kaleci Murat Şimşek ve Uğur Öztürk’e imza attıran Nevşehirspor Transfer komitesi, transferlerini hız kesmeden sürdürüyor.

İddialı bir takım kurmak adına yetenekli sporcuları kadrosuna katan Nevşehirspor, Nevşehirli gençlere de kadrosunda yer verebilmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Nevşehirspor Tranfer Komitesi geçen yıl kadroda yer alan Yaşar Bircan ve Abdullah Vehbi Baklacı ile görüşme yaparak gelecek sezon için anlaşma sağladı.

Nevşehirspor Transfer Komitesi üyelerinden Kulüp Saymanı Serhat Cantekin ve Genel Kaptan Mehmet Bıyık’ın hazır bulunduğu imza töreninde iki futbolcuda kendilerini bir sezonluğuna daha Nevşehirsporlu yapan imzayı attılar.

İki futbolcuda bir sezon daha şehirlerinin takımında ter dökecek olmalarından dolayı memnun olduklarını belirterek kendilerine bu şansı tanıyanlara teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: