Nevşehirspor transfere başladı

Nevşehirspor, Muammer Pirinçci'nin verdiği rapor doğrultusunda 1 iç ve 1 dış transfer olmak üzere 2 futbolcuyla anlaşmaya sağladı.

Nevşehirspor, Galatasaray alt yapısından yetişen Birkan Komonovalı ve geçtiğimiz yıl kaleyi başarılı bir şekilde koruyan Murat Şimşek’in transferini gerçekleştirdi.

Nevşehir’i 2012-2013 futbol sezonunda Bal liginde temsil edecek takimimiz Nevsehirspor iç ve dış transfer görüşmelerine sürdürüyor. 2011-2012 Futbol Sezonu devre arasında takımın başına getirilen Teknik Direktör Muammer Pirinçci ile yola devam kararı alan Nevşehirspor şimdide futbolcu transfer çalışmalarını yürütüyor. Gelecek sezon iddialı bir takım kurmayı hedefleyen Nevşehirspor Yönetim Kurulu ve bu amaç doğrultusunda Teknik Direktör Muammer Pirinçci tarafından sunulan transfer listesinde bulunan futbolcularla görüşmek ve anlaşmak üzere bir komite kurdu. Bu komitede 2.Başkan Sedat Cantekin, Genel Kaptan Mehmet Bıyık ve Muhasip Yönetici Serhat Cantekin isimlerinin tek yetkili oldukları tüm spor kamuoyuna bildirildi.

Reklam
Reklam

Türkiye genelinde takımda yer alabilecek futbolcu tercihlerini geniş kapsamlı olarak gözden geçiren Muammer Pirinçci önceki sezon takımda oynayan ikisi Nevşehirli olmak üzere 6 futbolcunun ismini de yönetime bildirdi.

Muammmer Pirinçi’nin verdiği rapor doğrultusunda görüşmelerini sürdüren transfer komitesi 1 iç ve 1 dış olmak üzere 2 futbolcuyla anlaşmaya sağladı.

Muammer Pirinçci’nin Konyaspor A2 takımından ve Sorgun Belediyespor’dan öğrencisi olan Birkan Komonovalı ile geçtiğimiz sezon Nevşehirspor kalesini başarılı bir şekilde koruyan Murat Şimşek’in transferi gerçekleştirildi.

Nevşehirspor transfer komitesi Teknik Direktör Muammer Pirinçci’nin raporları doğrultusunda dış transferde ilk olarak 2000 yılında Galatasaray alt yapısından filiz lisans çıkartılmasıyla futbol hayatına başlayan profesyonel olduktan sonra 3. Lig’de oynayan ve geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig takımlarından Sorgun Belediyespor’a transfer olarak amatöre dönüş yapan başarılı orta saha oyuncusu Birkan Komonovalı’yı transfer etti.

Reklam
Reklam

Murat yuvada kaldı

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Nevşehirspor iç transferde Samsunspor alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz yıl kaleyi başarılı bir şekilde koruyarak takıma büyük katkıda bulunan kaleci Murat Şimşek’in sözleşmesini uzattı.

Önceki sezon Bölgesel Amatör Lig’de Nevşehirspor kalesini koruyan Murat Şimşek kritik maçlarda gösterdiği performansla takımın en güven veren isimlerinden olmayı başardı.

Bölgesel Amatör Lig’de 22 maçın tamamında forma şansı bulan Murat Şimşek sadece ligin ilk devresinde oynanan 68 Yeni Aksarayspor maçının 71. dakikasında sakatlanarak yerini genç kaleci Arif Akgümüş’e bırakmıştı. 1961 dakika ile takımın en fazla forma şansı bulan futbolcusu olan Murat Şimşek kalesinde 32 gol gördü.

Nevşehirspor’un Bölgesel Amatör Ligi orta sıralarda bitirmesi nedeni ile statü gereği Nevşehir 1. Amatör Küme Şampiyonu Kapadokya Göremespor ile yapılan baraj maçında kalitesini bir kez daha ortaya koymuştu. Maç içerisinde yaptığı kurtarışlar ile maçın uzatmaya gitmesinde büyük rol oynayan Murat Şimşek, penaltı atışlarına giden maçta 3 kurtarış birden yaparak takımını zafere taşımıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: