Nevşehirspor yeniden doğuyor

Nevşehir’i Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Narspor ile 1. Amatör Küme takımlarından NSC Nevşehirspor güçlerini birleştiriyor.

Nevşehir’e prefosyonel takım kazandırılması amacı ile Bölgesel Amatör Lig takımlarından Narspor’a 1. Amatör Küme’de güçlü alt yapısı ile dikkat çeken NSC Nevşehirspor Kulübü’nden güçleri birleştirme kararı aldı.Bu kapsamda Narspor ile NSC Nevşehirspor yönetiminin basın karşısında ilk buluşmada Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş’un makamında gerçekleşti. Toplantıya Narspor Kulüp Başkanı Metin Kuşçu, Genel Kaptan Mehmet Bıyık, Teknik Direktör Tarkan Güney ve Fahri Başkan Hikmez Özbay’ın katıldığı toplantıya NSC Nevşehirspor kulübünden ikinci Başkan Sedat Cantekin, Başkan Yardımcısı Serhat Cantekin ve Teknik Direktör Kenan Gerçeker katıldı.

Reklam
Reklam

Toplantının ardından Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş, NSC Nevşehirspor 2. Başkanı Sedat Cantekin’e, Narspor Teknik Direktörü Tarkan Güney’e ve NSC Nevşehirspor Antrenörü Kenan Gerçeker’e, Soner Menekşe tarafından hazırlanan Nevşehir Futbol Tarihi Kitabı’nı imzalayarak hediye etti. Kitapları veren Başkan Erdoğmuş, NSC Nevşehirspor Kulübü 2. Başkanı Sedat Cantekin’e bu futbol tarihi kitabını bundan sonraki dönemde elde ettiğiniz başarılarla yeniden yazmanızı arzu ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz