Nevşehirspor'da transfer harekâtı

Nevşehir’i gelecek sezon BAL'da temsil edecek olan Nevşehirspor’da yeni sezon hazırlıkları aralıksız sürdürülüyor.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta önceki sezon Nevşehir’i temsil eden ve grubunu 9. sırada tamamlayan Nevşehirspor, Nevşehir 1. Amatör Küme şampiyonu Kapadokya Göremespor ile baraj maçı yapmıştı. Maçı kazanarak gelecek sezonda da Nevşehir’i Bölgesel Amatör Lig’de temsil etme hakkı kazanan Nevşehirspor’da hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor.

Önceki sezon devre arasında göreve getirilen ve gelecek sezonda takımın başında olacak olan Teknik Direktör Muammer Pirinçci futbolcu takiplerini yaklaşık olarak 2 aydır sürdürüyor. İlk olarak Bölgesel Amatör Lig Play- Off maçlarını takip eden Muammer Pirinçci şimdi ise 6-10 Haziran 2012 tarihlerinde Nevşehir ve Kayseri illerinde yapılacak olan Bölgesel Amatör Karma müsabakalarını izleyecek.

Reklam
Reklam

Transfer edilmesini istediği futbolcuları rapor halinde yönetime sunacak olan Muammer Pirinçci, ilk olarak yönetime geçen seneden kalmasını istediği futbolcuları bildirdi. Bu futbolcular arasında önceki sezon performansı beğenilen 4-5 futbolcu ile Nevşehirli 2 futbolcu yer alıyor. Yönetim ilk olarak Haziran ayının ortasında bu futbolcuları Nevşehir’e davet ederek bir görüşme yapacak.

Ayrıca Nevşehirspor yönetimi amatör ligde oynayan Nevşehirli başarılı gençleri yeni sezonda kadrosunda katmak içinde çalışma yapıyor. Önceki sezon olduğu gibi bu sezonda Nevşehirli gençlerle Nevşehirspor’un bir görüşme yapması bekleniyor.

Gelecek sezon daha iddialı bir takım kurmayı hedefleyen Nevşehirspor’da oyun transferlerini ince eleyip sık dokuyarak takıma uyum sağlayabilecek sporcuları seçmeye çalışıyor.

Nevşehirspor gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak adına Muammer Pirinçci’nin verdiği raporlar doğrultusunda oluşturulan transfer komitesi gerekli çalışmaları yaparak futbolcularla görüşmelerini yapacak.

Reklam
Reklam

Bu ay içerisinde transferleri açıklamaya başlayacak olan Nevşehirspor yönetimi kendi imkanlarını sonuna kadar kullanırken, yeni sezonda daha iddialı bir kadro kurabilmek adına Nevşehirli iş adamlarında desteğini bekliyor.

Her zaman dediğimiz gibi adı her ne olursa olsun, Nevşehir’i temsil eden bir takımın profesyonel lige yükselebilmesi adına her kesimden insanın taşın altına koyarak görevi üstlenen insanlara da yardımcı olmalıdır.

Nevşehirspor için 2012-2013 futbol sezonunun bir dönem noktası olması ve gelecek sezon profesyonel ligde bir takım seyretmemiz adına her kesin iç çekişmeleri ve husumetleri bırakarak Nevşehir’in futbolda geleceği adına birlik olunmalıdır.

Nevşehirspor’un yeniden aynı grupta yer alması halinde muhtemel rakipleri, Çorum İskilipgücüspor, Sivas Zara Belediyespor, 68 Yeni Aksarayspor, Ankara Sincan Belediyespor, Sivas İl Özel İdaresispor, Yozgat Sorgun Belediyespor, Kırşehirspor, Yahşihanspor, Ankara Akyurt Belediyespor, Ankara Adliyespor, Ankara Ostimspor ve 3. Lig’den bu sezon düşen Kırıkkalespor ile Keçiören Sportif A.Ş. olacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: